torsdag den 21. juni 2012

Barselskager

Det er vigtigt at fejre livets store begivenheder med kage, herunder en kollegas bes??g med en n??sten nyf??dt baby. Det kr??ver en kage der er s?? lille at man kan spise den med ??n h??nd og s?? stor at man ikke f??ler sig snydt. Jeg valgte to slags muffins, lavet p?? den samme grunddej. Der bliver ca. 20 muffins.

Ingredienser
200 g bl??dt sm??r
200 g sukker
235 g ??g (4 stk. M/L)
250 g mel
2 tsk. bagepulver

Tag sm??r og ??g ud af k??leskabet og t??nd ovnen p?? 200 grader (ikke varmluft). R??r sm??r og sukker luftigt. Jeg bruger mit h??jt elskede Kitchen Aid r??remaskine, men mindre kan g??re det. Tils??t ??ggene lidt efter lidt, mens der stadig r??res. Sigt mel og bagepulver og r??r det i dejen som det sidste.

Fyld
125 g frosne hindb??r
125 g grofthakket m??rk chokolade
20 g suver??n kakao

Sm??rcreme
250 g flormelis
75 g sm??r
2 spsk. m??lk
et par dr??ber bl?? pastafarve

Del dejen i to og vend de frosne hindb??r i den ene halvdel. R??r kakao og chokolade i den anden. Det er vigtigt at bruge en kakao af ordentlig kvalitet. Jeg brugte en jeg har hjembragt fra Paris - igen, mindre kan g??re det. 

Fyld dejen i muffinsforme og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter for dem med chokolade og 20 min. for dem med hindb??r. Husk at tjekke om de er f??rdige med en h??klen??l eller lignende. De skal kunne stikkes i og komme ud uden dej p??. 

N??r kagerne er afk??lede kan sm??rcremen r??res sammen og kommes p?? sammen med sukkerkuglerne. Sm??rcremen bliver til ved at r??re sigtet flormelis sammen med f??rst sm??r og derefter m??lk. Farven kommes i som det sidste og s?? er den klar til at blive brugt. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar