Ingredienser
150 g bl??dt sm??r
150 g sukker
3 ??g str. M/L
150 g mel
1 tsk. bagepulver
50 g hakkede hasseln??dder
50 g hvid chokolade
75 g bl??b??r (frosne eller friske)

Kom sm??r og sukker i en r??remaskine og r??r det sammen til det er let of luftigt. Tils??t ??ggene et af gangen. Si mel og bagepulver sammen og kom det i dejen under omr??ring.
Hak hasseln??dderne groft og rist dem et par minutter p?? en varm pande. Hak chokoladen groft og kom den den i dejen sammen med n??dderne og bl??b??rerne.
Dejen h??ldes i mini muffinsforme og bag dem ved 180 grader (ikke varmluft) i 12-15 minutter.
Glasur
60 g flormelis
2 spsk vand
Hasseln??dder til pynt
R??r flormelis og vand sammen til en glasur. Hak hasseln??dderne og kom den p?? glasuren med det samme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar