l??rdag den 7. juli 2012

Bananmuffins med buttercream frosting

Min seje svigerinde skal cykle til Paris n??ste uge. Hun skal medbringe en kage der skal v??re p?? frost til den skal spises, s?? t??nkte at bananmuffins var en god id??. Jeg lavede en test sidste uge og det ser ud til at de er v??ldig velegnede til form??let. De fryses med frosting p?? og t??s op ved stuetemperatur.
Ingredienser
3 ??g
170 g sukker
½ vaniljestang
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g sm??r
2 bananer
100 g chokolade

Bages ved 175 grader (ikke varmluft)

Start med at smelte sm??rret, mose bananerne og hakke chokoladen groft. Pisk derefter ??g og sukker hvidt og luftigt. Sigt mel og bagepulver sammen og vend det i ??ggesnapsen skiftevis med det afk??lede sm??r. Vend til sidst bananerne og chokoladen i.



Fordel djen i 12-16 muffinsforme og bag dem i ca. 20 minutter. De er f??rdige, n??r man kan stikke en h??klen??l i og der ikke h??nger dej ved.


Buttercream frosting
100 g bl??dt sm??r
200 g flormelis
2 spsk. god kakao
50 g smeltet chokolade

Pisk sm??r, flormelis og kakao sammen. Tils??t chokoladen lidt efter lidt mens der stadig piskes. Brug en kniv til at sm??re den p?? eller brug en spr??jtepose og en tylle.

Bogstaverne er lavet af fondant og gr??n pastafarve. De er sk??ret ud med en almindelig kniv p?? et sp??kbr??t.

2 kommentarer:

  1. Jeg havde ikke nogen muffinforme, s?? det blev til en l??kker kage i stedet! Det var en rigtig god opskrift! Synes tit banankager bliver s?? kl??ge, men det var den her slet ikke:-D Mums!!! Den holdt sig desuden frisk i et par dage.

    SvarSlet
  2. Det er jeg rigtig glad for ;-)

    SvarSlet