onsdag den 25. juli 2012

Hjemmelavet hyldeblomst iste

Her i sommervarmen (s?? kom den endelig) er det l??kkert med noget koldt at drikke. Jeg k??bte den eneste the jeg rigtig godt kan lide ig??r (Rooibos Hyldeblomst the) fra Tante T. Den meget venlige ekspedient anbefalede at lave iste af den og hun havde fuldst??ndig ret i at det er very nice.


Ingredienser
1½ l kogende vand
50 g rooibos hyldeblomst the
4 spsk sukker med top
½ dl friskpresset citronsaft

Bland the og kogende vand og lad det tr??kke i 5 minutter. Tils??t sukker og citronsaft og r??r til sukkeret er opl??st. Si isteen og h??ld den p?? en flaske der s??ttes i k??leskabet til afk??ling.

Serv??r med masser af isterninger og solskin.

2 kommentarer:

  1. Jeg har ikke pr??vet denne her endnu, men n??r man elsker hyldeblomst drik, s?? lyder det som noget jeg skal finde tid til at afpr??ve :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smager virkelig godt! Ikke som noget jeg har f??et f??r.

      Slet