onsdag den 25. juli 2012

Hjemmelavet hyldeblomst iste

Her i sommervarmen (så kom den endelig) er det lækkert med noget koldt at drikke. Jeg købte den eneste the jeg rigtig godt kan lide igår (Rooibos Hyldeblomst the) fra Tante T. Den meget venlige ekspedient anbefalede at lave iste af den og hun havde fuldstændig ret i at det er very nice.


Ingredienser
1½ l kogende vand
50 g rooibos hyldeblomst the
4 spsk sukker med top
½ dl friskpresset citronsaft

Bland the og kogende vand og lad det trække i 5 minutter. Tilsæt sukker og citronsaft og rør til sukkeret er opløst. Si isteen og hæld den på en flaske der sættes i køleskabet til afkøling.

Servér med masser af isterninger og solskin.

2 kommentarer:

  1. Jeg har ikke prøvet denne her endnu, men når man elsker hyldeblomst drik, så lyder det som noget jeg skal finde tid til at afprøve :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smager virkelig godt! Ikke som noget jeg har fået før.

      Slet