onsdag den 8. august 2012

Pistaciekage med buttercream icing


Jeg har fundet et fantastisk sted! Faktisk to i en. Jeg kan ikke huske hvad nogen af dem hedder, men de ligger i Torvehallerne, i den hal t??ttest p?? N??rreport station. Det ene sted kan man blandt andet k??be krydderier og fine t??rrede blomster. Det andet sted kan man k??be alle mulige n??dder, herunder usaltede pistacien??dder, som jeg har haft ret sv??rt ved at finde. De s??lger ogs?? fryset??rrede b??r, blandt andet bromb??r, som er brugt p?? denne kage.

Jeg blev s?? begejstret over at have fundet pistaciekerner, at til jeg tilb??d at bage denne pistaciekage til en maddag - der blev holdt hos nogle andre.
Pistaciekage
185 g sm??r
3 ??g str. M/L
105 g pistaciekerner
165 g sukker
225 g mel
1 tsk. bagepulver
95 g yoghurt

Buttercream icing
125 g usaltet sm??r
240 g flormelis

Pynt
Fryset??rrede bromb??r

Tag sm??r, ??g og yoghurt ud af k??leskabet, s?? det kan f?? stuetemperatur.

Hak pistaciekernerne meget fint (jeg anvender en mini hakker).

Pisk sm??r og sukker sammen til det er luftigt. Tils??t ??ggene et af gangen.

Sigt mel og bagepulver sammen og r??r det i dejen skiftevis mes n??dder og yoghurt.

Kom dejen i en springform p?? ca. 26 cm, foret med bagepapir, og bag kagen ved 180 grader (ikke varmluft) i ca. 30 min. Den er f??rdig, n??r man kan stikke en h??klepind i og ikke f?? andet ud end netop denne.

Lav buttercream icing ved at piske det bl??de sm??r og flormelis sammen. 

Sm??r det p?? kagen og drys de fryset??rrede henover.

Det er jeg selvf??lgelig ude af stand til, s?? disse er lagt p?? enkeltvis. Fuldst??ndig un??dvendigt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar