onsdag den 26. september 2012

Rabarber med luksus crumble

Nu er rabarbers??sonen slut, men for os der stadig har lidt i fryseren er dette en genial eftermiddagshygge kage. Den er enkel, hurtig og velsmagende. Beh??ver man egentlig mere?
Jeg bagte den, da jeg fik bes??g af to helt s??rlige mennesker, nemlig dem der hjalp mig med at oprette min blog. Det et helt utroligt s??dt par jeg kender, som b??de hjalp mig med det tekniske (man skal jo k??be alle mulige rettigheder og s?? bagefter fors??ge at f?? dem til at kommunikere) og det visuelle i form af redigeringen af mit billede med min mormors opskrifter, som danner banneret p?? min blog.

Ingredienser
250 g rabarber
2 spsk. sukker
½ vaniljestang
50 g makroner
50 g mandler
75 g mel
75 g sukker

Tilbeh??r
Fl??deskum

T??nd ovnen p?? 200 grader (ikke varmluft).

Sk??r rabarberne i mindre stykker p?? ca. 2-3 cm og l??g dem i et fad p?? 20x20 cm. Drys de 2 spsk. sukker over.

Sk??r vaniljestangen over og skrab kornene ud. Kom makronerne i en frysepose og knus dem med en kagerulle eller andet tungt. Hak mandlerne groft. Bland i en sk??l vaniljekorn, makroner, mandler, mel og sukker til en crumble og drys det henover rabarberne.
Bages i ovnen p?? midterste rille i ca. 40 minutter, til overfladen er gylden og spr??d. Serveres med letpisket fl??deskum eller andet godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar