tirsdag den 2. oktober 2012

Gulerodsboller

Dejlige sunde boller. Perfekte til at spise om morgenen, om eftermiddagen eller undervejs i kagespisning. De giver lidt fibre, gr??ntsager og salt, som giver plads til at spise lige lidt mere kage - og det er vigtigt. 

Ingredienser
6 dl lunkent vand
50 g g??r
2 spsk. rapsolie
1 tsk. salt
1 spsk. honning
2 dl solsikkekerner
200 g groftrevne guler??dder
200 g grahamsmel
ca. 650 g hvedemel

Smuld g??ren i vandet og r??r til det er opl??st. Tils??t olie, salt og honning. Derefter solsikkekerner, guler??dder og grahamsmel, mens der r??res rundt med en grydeske. Tils??t hvedemel. Dejen skal v??re godt sammenh??ngende, men stadig til at r??re rundt i.

Brug et par spiseskeer til at klatte bollerne ud p?? et par bageplader med bagepapir p??.

Skal bages i ovnen ved 200 grader (ikke varmluft) i ca. 20 minutter. De skal v??re gyldne og lyde hule, n??r man banker dem p?? bunden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar