fredag den 12. juli 2013

Hurtig sommerdessert med is

Jeg er lige kommet tilbage fra New York, hvor jeg blandt andet besøgte et helt utroligt sødt par, som serverede lækker mexicansk mad efterfulgt af nogenlunde denne dessert. Der er utrolig varmt i New York lige nu, så is var et virkelig velkomment indslag.


Bunden er et lag kagerester, gerne noget med chokolade. Jeg brugte nogle triple chocolate muffins, som havde var gået i stykker, da jeg forsøgte at få dem ud af min "slip-let" form. Det var et godt element med chokoladestykkerne i kagerne, men tænker de fleste kager kan bruges.  

Ingredienser
Kagerester
God vaniljeis
Hindbær
Nektariner

Bryd kagerne op i mindre stykker og læg dem nederst i portionsskåle. Kom vaniljeis ovenpå og slut af med skyllede hindbær og udskårne nektariner.


Kan serveres med kaffe eller champagne.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar