onsdag den 11. september 2013

Gavemuffins med kakao, solbær og mandler

Vi har i cph volunteers fået ny chef, som vi er rigtig glade for. Vi var sådan set også rigtig glade for vores tidligere chef, men jeg benytter gerne enhver lejlighed til at bage og hun fortjener det. 

Her kommer et rigtig godt makkerpar, nemlig kakao og solbær. Mandlerne er mest for crunch effekten - og så er de jo sunde.


Ingredienser til ca. 40 minimuffins
140 g hvedemel
20 g sublim kakao
140 g sukker
1 tsk bagepulver
40 g saltet smør
1½ dl skummetmælk
1 økologisk æg
30 g hakkede mandler
75 g solbær

Bland mel, kakao, sukker, bagepulver og smør i en røreskål og rør det sammen med en flad spartel. Pisk imens mælk og æg sammen og tilsæt det lidt efter lidt, når blandingen har fået en ensartet konsistens. Når dejen glat og jævn kommes de hakkede mandler og solbærerne i. Jeg hakkede mandlerne forholdsvis fint.

Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 150 grader (ikke varmluft) i ca. 15-20 minutter. Tjek med en hæklepind om de er færdige. De er små, så det er vigtigt de ikke får for meget. Det er ikke meningen det skal være en tørkage. 


Kan dekoreres med glasur eller andre lækre ting.


Klar til aflevering

Ingen kommentarer:

Send en kommentar