onsdag den 16. april 2014

Påskemuffins med ribs og hvid chokolade

Dette er hvad man kan kalde en afbalanceret muffin. Der et par sure ribs, lidt sød hvid chokolade og en blød flødeostglasur på toppen. 


Ingredienser
180 g hvedemel
75 g sukker
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, let afkølet smør
2 økologiske æg str. M/L
1 dl skummetmælk
100 g ribs (jeg brugte frosne)
70 g hakket hvid chokolade

Bland mel, sukker og bagepulver i en skål. Bland smør, mælk og æg i den rækkefølge og pisk det sammen i en anden skål. Tilsæt det til melblandingen under omrøring. 

Hak den hvide chokolade og tilsæt den til dejen. Til sidst tilsættes ribs og dejen hældes i muffinsforme. Hvis man ikke har en metalform, er det en god idé at bruge to forme pr. muffin.

De skal nu bages ved 180 grader (ikke varmluft) i ca. 30 min. Hvis man ikke anvender frosne ribs, skal bagetiden nedsættes lidt. 


Ingredienser til flødeostglasur
200 g flormelis
75 g blødt smør
160 g flødeost (f.eks. Philadelphia)
evt. pasta farver
små påskeæg

Kom flormelis, smør og flødeost i en skål og pisk det godt sammen med en elpisker. Tilsæt derefter den ønskede farve. 

Kom flødeostglasuren i en sprøjtepose, eventuelt med en tylle i, og sprøjt den på kagerne. Kom til sidst påskeæggene på. 


God påske!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar