søndag den 27. juli 2014

Cremet jordbæris med hvid chokolade og daim

Jeg har købt den bedste sommergadget - en ismaskine. Is har ellers ikke lige været min kop the, men jeg har lært at sætte pris på det. Selvfølgelig kun den virkelig gode is, som virkelig smager af noget. Dette må være den letteste opskrift der findes på jordbæris.


Ingredienser
300 g jordbær uden stilk
50 g sukker
1,5 dl skummetmælk
2 dl piskefløde
50 g hvid chokolade eller daim

Skyl jordbærerne og blend dem sammen med sukkeret. Når sukkeret er opløst tilsættes mælken og fløden i en jævn stråle, mens der fortsat blendes. 

Hæld massen i en ismaskine og lad den køre i ca. 10 minutter. Hak imens chokoladen/daim fint og tilsæt det til ismassen, når den har sat sig en anelse. Lad isen køre færdig. Den kan spises med det samme eller kommes i fryseren til opbevaring. Synes man den er for blød kan den også kortvarrigt kommes i fryseren. 


Jeg er ikke den store isekspert, så vil ikke begive mig ud i at forklare, hvordan man skal gøre, hvis man ikke har en ismaskine. 


Jeg spiste min is med vafler og flødeboller fra summerbird. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar