fredag den 1. august 2014

Snacksize bananis med peanutbutter og chokolade

Denne is er ogs?? blevet navngivet "crunchy banana". Formentlig p?? grund af det relativt h??je indhold af chokolade. Isen er perfekt til en k??lig sommeraften. Der er ikke sukker i, s?? al s??dmen kommer fra bananen. 


Ingredienser
120 g banan
1 dl laktosefri m??lk (svarer til minim??lk)
1 dl piskefl??de
30 g crunchy peanutbutter
50 g m??rk chokolade 

Blend banan, m??lk og piskefl??de sammen med en stavblender. Tils??t derefter peanutbutter og blend videre til v??sken er helt ensartet. 

H??ld den i en ismaskine og hak imens chokoladen semi fint. Tils??t den efter ca. 10 minutter. N??r isen er k??rt f??rdig, det tager sm?? 20 minutter p?? min ismaskine, spises den med det samme eller kommes i fryseren. 


Jeg forestiller mig, at det vil v??re en genial is at spise med pandekager, men vi spiste den nu bare ud af sk??len med to skeer. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar