mandag den 17. november 2014

Agnetes Panforte

Jeg har f??et denne fantastiske opskrift af min s??de tidligere kollega, Nanna. Det er en virkelig dejlig kage og blandt de mest popul??re at servere. Nederst har jeg sat den opskrift jeg fik af hende ind fordi den simpelthen er s?? fantastisk flot. Jeg glemte at si med flormelis over - det giver et lidt andet look.
Ingredienser
4 ??ggeblommer
100 g sukker
100 g n??dder (jeg brugte en blanding af valn??dder, hasseln??dder og mandler)
125 g m??rk chokolade
100 g pomeransskal
3 spsk rasp
lidt vanilje (jeg brugte en flydende en af slagsen)
1 par skefulde m??lk
5 ??ggehvider

flormelis til pynt

R??r ??ggeblommer med sukker til en ??ggesnaps. Hak n??dderne, chokoladen og pomeransskallen for s?? at tils??tte det hele til ??ggesnapsen. R??r m??lk i, indtil dejen bliver lind - den er stadig ret "kantet". Pisk ??ggehviderne stive og vend dem i resten. Kom bagepapir i en springform med en diameter p?? ca. 22 cm og h??ld dejen i. 

Bag kagen i ca. en time ved 170 grader (ikke varmluft). K??l kagen af og drys flormelis p?? (det glemte jeg). The real thingIngen kommentarer:

Send en kommentar