mandag den 17. november 2014

Agnetes Panforte

Jeg har fået denne fantastiske opskrift af min søde tidligere kollega, Nanna. Det er en virkelig dejlig kage og blandt de mest populære at servere. Nederst har jeg sat den opskrift jeg fik af hende ind fordi den simpelthen er så fantastisk flot. Jeg glemte at si med flormelis over - det giver et lidt andet look.
Ingredienser
4 æggeblommer
100 g sukker
100 g nødder (jeg brugte en blanding af valnødder, hasselnødder og mandler)
125 g mørk chokolade
100 g pomeransskal
3 spsk rasp
lidt vanilje (jeg brugte en flydende en af slagsen)
1 par skefulde mælk
5 æggehvider

flormelis til pynt

Rør æggeblommer med sukker til en æggesnaps. Hak nødderne, chokoladen og pomeransskallen for så at tilsætte det hele til æggesnapsen. Rør mælk i, indtil dejen bliver lind - den er stadig ret "kantet". Pisk æggehviderne stive og vend dem i resten. Kom bagepapir i en springform med en diameter på ca. 22 cm og hæld dejen i. 

Bag kagen i ca. en time ved 170 grader (ikke varmluft). Køl kagen af og drys flormelis på (det glemte jeg). The real thingIngen kommentarer:

Send en kommentar