onsdag den 10. juni 2015

Ferskenmuffins

Det er altid dejligt at m??de nye mennesker der vil smage mine kager og det har jeg v??ret s?? heldig at g??re for nyligt. H??ber de vil tage godt imod sommerens eksperimenter. Her er det f??rste, som bekr??fter at ferskner er s??rdeles gode i s??de sager. 



Ingredienser

225 g sukker
225 g saltet stuetempereret sm??r
3 ??kologiske ??g str. M
75 g hvedemel
150 g marcipan
200 g friske ferskner

Lidt r??rsukker.
Evt. mandelflager

Pisk sukker og sm??r sammen i et par minutter. Tils??t derefter ??ggene et af gangen. R??r melet i sammen med den groftrevne marcipan. Skr??l fersknerne, sk??r dem ud i tern og r??r dem forsigtigt i dejen. Drys lidt sukker og mandelflagerne p??.


Kom dejen i muffinsforme og bag dem ved 200 grader (ikke varmluft) i sm?? 20 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar