onsdag den 10. juni 2015

Ferskenmuffins

Det er altid dejligt at møde nye mennesker der vil smage mine kager og det har jeg været så heldig at gøre for nyligt. Håber de vil tage godt imod sommerens eksperimenter. Her er det første, som bekræfter at ferskner er særdeles gode i søde sager. 



Ingredienser

225 g sukker
225 g saltet stuetempereret smør
3 økologiske æg str. M
75 g hvedemel
150 g marcipan
200 g friske ferskner

Lidt rørsukker.
Evt. mandelflager

Pisk sukker og smør sammen i et par minutter. Tilsæt derefter æggene et af gangen. Rør melet i sammen med den groftrevne marcipan. Skræl fersknerne, skær dem ud i tern og rør dem forsigtigt i dejen. Drys lidt sukker og mandelflagerne på.


Kom dejen i muffinsforme og bag dem ved 200 grader (ikke varmluft) i små 20 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar